تحول در فضای کسب و کار با ۳۷۰ مصوبه هیئت مقررات زدایی

وزیر اقتصاد گفت: هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار در دوره ۱۰ ساله قبل از دولت سیزدهم، مجموعا ۲۳۰ مصوبه داشته در حالی که همین هیئت، تنها در سه سال اخیر حدود ۳۷۰ مصوبه را به تصویب رسانده است.

به گزارش بهار اقتصاد به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، وزیر امور اقتصادی و دارایی در آخرین جلسه هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار در دولت سیزدهم، عملکرد این هیئت را با دولت‌های قبل، غیر قابل مقایسه خواند و اعلام کرد: در حالی که هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار طی ۱۰ سال دولت‌های گذشته، تنها ۲۳۰ مصوبه داشته، ما در طول سه سال اخیر، تعداد ۳۷۰ مصوبه را به تصویب رسانده ایم.

سید احسان خاندوزی در این جلسه با تقدیر از زحمات کلیه اعضاء به ویژه کسانی که در دبیرخانه هیئت مقررات زدایی و نیز پژوهشکده‌ها و اندیشکده‌های مختلف، با آن همکاری نزدیک داشتند، گفت: زحمات این مجموعه افراد دلسوز و تلاشگر، موجب شد ما از نظر کمی و کیفی، به لطف خدا، کارنامه متفاوتی داشته باشیم.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: اگر به لحاظ کمی بخواهیم مقایسه کنیم، هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار در دوره ۱۰ ساله قبل از دولت سیزدهم، مجموعا ۲۳۰ مصوبه داشته در حالی که همین هیئت، تنها در سه سال اخیر حدود ۳۷۰ مصوبه را به تصویب رسانده است.

وی با بیان اینکه عملکرد هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار، به لحاظ کیفی نیز اصلا قابل مقایسه با قبل نیست اظهار داشت: ما با تلاش شبانه روزی اعضای هیئت و کمیته‌های زیرمجموعه، توانستیم بیش از ۱۱۰ شرط سختگیرانه و امضای طلایی را از فرایند کسب مجوز‌ها کنار بزنیم.

خاندوزی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های اعضای هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار در سال‌های پیش از دولت سیزدهم عنوان کرد: نتیجه مجموعه اقدامات ما در دولت سیزدهم، در عمل منجر به الکترونیکی شدن فرایند صدور مجوز‌های کسب و کار شد که در این قالب، حدود سه میلیون نفر که برای اولین بار تقاضای صدور مجوز داشتند، از محل درگاه ملی مجوز ها، موفق به دریافت الکترونیکی مجوز شدند و پروانه‌های کاغذی کسب و کار بیش از سه میلیون نفر نیز، تبدیل به مجوز الکترونیکی شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از اتاق‌های اصناف، تعاون و بازرگانی بخاطر همکاری بی شائبه با هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار تأکید کرد: همچنین اگر کمک صدا و سیما، بویژه در خصوص اطلاع رسانی بابت راه اندازی درگاه ملی صدور مجوز‌ها نبود قطعا کار، به این قوت پیش نمی‌رفت.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: ما هم خوشبین هستیم و امیدواریم و هم استدعا داریم، دوستانی که در دولت چهارهم مسئولیت هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار را به عهده می‌گیرند نیز کمک کنند، مسیر تسهیل مجوز‌ها و بهبود فضای کسب و کار برای تولیدکنندگان، (به ویژه تولیدکنندگان کوچک و متوسط که صدا و پشتیبانی ندارند و در پیچ و خم‌های اداری، دارند با زحمت کار را پیش میبرند) ادامه دهند تا ما شاهد یک ریل گذاری بلند مدت در این خصوص باشیم.